CJ Stroud zegt dat Justin Fields geen running back zal zijn tijdens de NFL Draft Combine

De intrige rond de 2023 NFL Draft begint bovenaan, met de beslissing tegenover Chicago beren. Handelen ze uit de eerste plaats en bouwen ze rond de zittende starter Justin Fields, of blijven ze op hun plek en trekken ze misschien een quarterback op?

Misschien nog een Ohio staat passant in CJ Stroud?

Maar het was duidelijk tijdens de mediasessie van Stroud op de NFL Draft Combine op vrijdag dat Fields een grote supporter heeft in Stroud, zijn voormalige Buckeyes-teamgenoot. Stroud werd gevraagd naar Fields en wat hij vorig seizoen bij de Bears zag van zijn collega Ohio State quarterback. “Ik was trots op hem”, zei Stroud vrijdagochtend tegen de media. “Er zijn zoveel keren dat je wordt neergeslagen, maar ik heb het gevoel dat het karakter van een echte man is dat wanneer je wordt neergeslagen, je weer opstaat. En hij stond op en stapte elke keer op de plaat en hij heeft niet de schuld gegeven wie dan ook of wijzende vingers of niets, het laat gewoon zien wat voor soort man hij is en uit wat voor soort familie hij komt.

Stroud produceerde vervolgens enkele van de meest pittige Fields-verdedigingen die we de afgelopen dagen hebben gezien.

“Je wordt zo vaak in het gezicht geslagen en je moet met je voeten spelen. En hij rent niet terug. Hij is een quarterback. Hij kan die steen gooien. Ik kom elke keer op voor mijn broer en hij doet geweldige dingen in zijn carrière en ik ben blij om met hem te spelen.

Zelfs na dat antwoord stond Stroud voor de vraag of Chicago hem zou opstellen. Het vooruitzicht wuifde de vraag weg alsof hij weer een pass-rusher in Georgia was in de College Football Playoff: “Ik bedoel, nee, ik wil daar niet heen”, zei Stroud. “Dit is zijn team. Ik kan mijn ding doen. Ik kan gaan bouwen aan mijn nalatenschap. Hij en ik zijn broers voor het leven.

De algemeen directeur van Chicago is de persoon die uiteindelijk die beslissing moet nemen. Maar als hij zou luisteren naar een van de toppers in deze klasse, dan is zijn koers duidelijk.

Bouw jezelf rond de man die die rots kan helpen.

Leave a Comment