De therapeut van Drew Barrymore legt uit waarom hij met de behandeling is gestopt

Tijdens het weekend zei Drew Barrymore in een interview met de Los Angeles Times dat haar therapeut haar ooit had laten vallen omdat ze te veel alcohol had gedronken.

Nu vertelt haar therapeut haar kant van het verhaal.

In een verklaring aan Wekelijks amusementlegde Barrymore’s oude therapeut, Barry Michels, woensdag uit waarom hij besloot de actrice en tv-presentator niet meer te behandelen na haar scheiding in 2016. Michels is een prominente psychoanalyticus die wordt onderschreven door Gwyneth Paltrow en Adam McKay.

“Van tijd tot tijd moet een therapeut de behandeling opschorten totdat een patiënt bereid is te stoppen met bepaald chronisch zelfdestructief gedrag dat de therapie belemmert”, vertelde Michels aan EW.

‘Gelukkig had ik in dit geval te maken met Drew Barrymore – een van de sterkste en moedigste mensen die ik ooit heb ontmoet. … Ze deed het juiste voor zichzelf en we konden onze behandeling samen hervatten.

De reactie van Michels komt overeen met wat Barrymore eerder zei over hoe het ging. In een gesprek met Amy Kaufman van The Times opende de ster uit “Never Been Kissed” haar diepe depressie nadat zij en haar echtgenoot van vier jaar, kunstadviseur Will Kopelman, in 2016 uit elkaar gingen.

“[Michels] maar hij zei: ‘Ik kan dit niet meer’,’ zei Barrymore. “Het was echt mijn drinken. Ik zei: ‘Ik snap het. Ik heb je nooit meer bewonderd. Je ziet dat ik niet beter word. En ik hoop dat ik op een dag je vertrouwen terug kan winnen.”

Barrymore zei ook dat ze na een pauze van twee jaar weer contact opnam met Michels en hem vertelde dat ze gestopt was met drinken. Hij stemde ermee in haar weer te zien.

‘Ik blijf niet vastzitten,’ zei Barrymore.

Leave a Comment