Kiké Hernández gedeeld – SBNation.com

We hebben allemaal diepe, duistere geheimen die niemand uit ons kan schudden, maar Kiké Hernández niet. Door te veel informatie te verstrekken, bracht hij per ongeluk een verhaal uit over zichzelf die poepte tijdens de NLDS van 2020.

Die informatie krijg je niet uit me als ik in een van deze dodelijke valstrikken zat zaag films.

Het zij verre van mij om een ​​taxonomie van in je broek poepen te proberen, maar ik denk dat ik het hierin eens ben met Justin Turner. Ik geloof dat Hernández zijn broek heeft verontreinigd, niet bevuild – zoals hij lijkt te suggereren.

Dit roept echter een heel belangrijke aankondiging van de openbare dienst op. De reden dat de antibiotica van Hernández haar problemen veroorzaakte, is omdat ze haar darmflora in de war brachten. Het is altijd een goed idee om probiotica bij de hand te hebben als je een antibioticakuur volgt. Ze komen zelfs als kauwgom, dus het is alsof je snoep eet. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat elke infectie die je bestrijdt, wordt vernietigd terwijl de noodzakelijke bacteriën in je darmen worden gevoed.

Dan heb je geen panty-explosies.

Leave a Comment