Oud en jong zullen elke World Baseball Classic-hoed waarderen

De World Baseball Classic 2023 is aan de gang en we hebben onze eerste kans om de getalenteerde koepels van ‘s werelds beste honkbalspelers internationale petten te zien sieren. We laten je meestal de hoeden zien, rommelen er een beetje op en laten je je gang gaan. In plaats daarvan dachten we dat we het een beetje zouden veranderen.

Hallo, ik ben James Dator. Ik ben een “oude” bewoner voor deze ranglijst. Ik ben 38 jaar oud en waardeer goede kleding, maar koop ze nooit. Om je een idee te geven van waar ik sta in het leven: op dit moment is mijn enige doel om een ​​”coole vader” te zijn als ik mijn 5-jarige naar de kleuterschool krijg. Ik moet dit hebben bereikt, want mijn dochter vertelde me dat een klasgenoot zei dat ik me “cool” kleed. Dit omvat een spijkerbroek, mijn zwarte DC-rolschaatsen en een roze Adidas-hoodie die ik heb gekocht omdat hij in de uitverkoop was bij Kohl’s en hij zit echt comfortabel. Ik vind me helemaal niet cool, maar ik schud gewoon de eindeloze eentonigheid van pick-uptrucks die kaki’s en golfshirts dragen. Dat maakt mij een mysterie.

Ik ben JP Acosta en ik ben een “jonge” bewoner voor deze ranglijst. Ik denk dat ik me redelijk goed kleed voor een 22-jarige, maar ik hou van een goede hoed. Ik heb veel hoeden, sommige sportgerelateerd, andere niet, en een gekke hoed die ik in Disney World heb gekocht. Ik denk dat ik best cool ben, dus ik deel graag mijn mening over deze WBC-hoeden!

Hier is de ranglijst!

Elke WBC-hoed, gerangschikt

Land Jacobus (oud) JP (jong)
Land Jacobus (oud) JP (jong)
Australië 26 10
Brazilië 15 21
Canada 25 6
China 7 3
Chinees Taipei 18 18
Colombia 19 11
Cuba 6 7
Tsjechische Republiek 10 12
Dominicaanse Republiek 13 17
Frankrijk 14 13
Duitsland 4 23
Groot Brittanië 23 24
Israël 21 22
Italië 20 26
Japan 3 9
Korea 5 4
Mexico 1 1
Nederland 9 8
Nieuw-Zeeland 2 2
Pakistan 22 5
Panama 11 14
Puerto Rico 16 16
Zuid-Afrika 12 19
Spanje 17 25
VS 24 20
Venezuela 7 15

Gedachten van een oude man (James)

Ik ben echt blij dat JP ook Mexico als 1e en Nieuw-Zeeland als 2e heeft gekozen, omdat het me het gevoel geeft dat ik misschien niet zo gek ben. Een Mexicaanse hoed is perfect. Het is kleurrijk, doet denken aan het land, het ontwerp is gedurfd en tegelijkertijd ingetogen. Het is het soort hoed dat je met alles kunt opzetten en het voegt een vleugje kleur toe wanneer dat nodig is.

Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich Nieuw-Zeeland, dat voor een klassieke zwart-witbenadering ging – maar ik vind het geweldig dat ze een Maori-achtig schrift gebruikten om ‘NZ’ te schrijven, evenals verticale ruimte in plaats van weven. sterren samen.

Als Aussie doet het me pijn om de Aussie-hoed voor het laatst te laten – maar god, kunnen we wat nieuwe ontwerpen krijgen voor de nationale dingen van Australië? Wanneer er een internationale wedstrijd is, is er groen en goud, ALTIJD met het Zuiderkruis, want dat moet in alles worden opgenomen. Ik ben dit zo moe.

Gedachten van de jongeren (JP)

Ik gaf meer rekwisieten aan de landen die niet alleen hun initiaal op de hoed plaatsten, buiten Mexico, die de hoed gewoon wiegde. Alles wat James erover zei is 100% waar. Het beste aan baseballpetten is manieren vinden om ze te dragen en buiten honkbalwedstrijden te gebruiken. Een hoed die ik erg leuk vond in deze collectie was de Koreaanse. Natuurlijk, het ziet eruit als een K, maar het ontwerp dat lijkt op papier dat kruist om een ​​letter te maken, is echt gaaf.

Ik wou dat meer landen creatiever zouden zijn met hun ontwerpen, maar er zijn er die het origineel met hun vlagkleuren op hun kop zetten en het zag er echt gaaf uit. Puerto Rico ziet er echt cool uit en hoe Tsjechië hun ontwerp er cooler uit heeft laten zien, is echt cool.

Ik denk niet dat Italië het geprobeerd heeft, om eerlijk te zijn.

Leave a Comment